Welkomstdoos
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De Welkom Box is een van de secties op de homepage, gelegen in de rechterbovenhoek van het scherm, direct zichtbaar gebruikers bij het openen van het platform.

Hier kunnen Platform Beheerders een leuke boodschap maken voor nieuwe en bestaande gebruikers. Dit kan de onboarding van nieuwe gebruikers vergemakkelijken en de ervaring van bestaande gebruikers verbeteren. Dit bericht kan bevatten:

• Een beschrijving van het doel van het platform

• Belangrijke contactpersonen van de mensen die met het beheer van het platform zijn belast

• Snelle toegangslinks naar verschillende secties van het platform

Platformbeheerders kunnen verschillende soorten opmaak gebruiken om dit bericht te bewerken (verschillende kleuren, uitlijning, lijsten, aanhalingstekens, aanhalingstekens).

Berichten kunnen worden opgesteld in alle talen die op het platform beschikbaar zijn. Als een platform bijvoorbeeld zowel voor Engels- als voor Franstalige gebruikers is bedoeld, zullen zij het bericht alleen ontvangen in de taal die zij hebben gekozen om toegang tot het platform te krijgen.

Zie in deze video hoe gemakkelijk het is om dit bericht te personaliseren en een Story met gedetailleerde gebruiksinformatie of een persoon binnen het platform te vermelden.