Link Inhoud
Meer dan een week geleden bijgewerkt

🔒 Toestemmingen

Om het recht te hebben op inhoud moet u uiteraard toegang hebben, maar u moet ook voldoen aan een van de volgende voorwaarden:

• de auteur van deze inhoud zijn

• het recht hebben van "bijdrager" aan de ruimte of meer

• hebben het recht van systeem "coördinator" of meer

Het zou een voordeel zijn als bepaalde inhouden (bijvoorbeeld een hoofddocument en de bijlagen, die uit verschillende bestanden zouden bestaan) aan elkaar gerelateerd zouden zijn. Sterker nog, het is bedoeld om de lezers aan te moedigen zich verder in een onderwerp te verdiepen.

Inhoud kan worden gerelateerd aan andere inhoud en als referentie worden weergegeven aan de rechterkant van de gekoppelde inhoud. Gerelateerde inhoud is bidirectioneel.

Wat is je relatie met de inhoud?

1. Klik op "Bewerken" in de rechterbovenhoek van uw verhaal

2. Ga naar het metadata gebied onderaan het verhaal

Metagegevens
  1. Klik op "Een verhaal toevoegen" en gebruik de zoekfunctie om de gewenste inhoud te koppelen.

2. Of gebruik de functie "Klad" of "Bladwijzers" om de inhoud te koppelen aan een selectie van inhoud uit uw Bladwijzers of uw kladversies.

3. Bespaar me.

Relier

💡 Opmerkingen

Een andere manier om verwante inhoud te presenteren is door ze te combineren in een Story. Het systeem plaatst ze in de hoofdtekst van het verhaal, maar ook in de gerelateerde inhoud onderaan het verhaal

Hoe verwijder ik gerelateerde inhoud?

1. Klik op "Bewerk" uw inhoud.

2. Ga naar het metadata gebied onderaan uw inhoud

3. Klik op "verhaal toevoegen"

4. In het venster dat opent, ziet u uw verschillende verwante inhouden en kunt u op het kruisje klikken om ze te verwijderen.