Werkplaats
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Over deze integratie

De Workplace integratie laat u toe om inhoud van Elium te ontrollen in Workplace. Workplace-gebruikers krijgen een preview van de inhoud van Elium in hun feed.

📝 Opmerkingen

De Workplace-integratie is alleen beschikbaar op het Enterprise -plan. Om te weten wat uw huidige plan is, gaat u naar het Admin Panel en in de Billing sectie selecteert u het Plannen tabblad. Uw plan is gemarkeerd.

Instellen van de integratie

Selecteer in het beheerpaneel het tabblad Integratie. Klik in de Workplace integratiekaart op de knop Instellen. Deze knop zal het installatieproces starten. Je zult moeten inloggen in Workplace. Workplace zal om uw wachtwoord vragen, zelfs als u al bent ingelogd.

Sjabloon

Om een integratie in Workplace op te zetten, heb je de juiste rechten nodig.

Deel uw inhoud in Workplace

Om inhoud van Elium naar Workplace te delen, kopieert/plakt u gewoon de URL in de sharebox van Workplace. Workplace zal dan automatisch de inhoud ontvouwen en een mooie preview van de inhoud tonen.

Sjabloon

📝 Opmerkingen

Elium-rechten op inhoud blijven behouden. Om de preview van de inhoud te kunnen zien, zullen gebruikers op Workplace zich moeten authentiseren op Elium. Dit is nodig om ervoor te zorgen dat alleen mensen die toegang hebben tot de inhoud, de preview te zien krijgen.