Exporteren
Metagegevens over inhoud exporteren
Meer dan een week geleden bijgewerkt

💡 Opmerkingen

Elium biedt een sterke Analytics-sectie, met verschillende voorgedefinieerde rapporten over hoe kennis wordt gedeeld, verspreid en verteerd.

Voor bedrijven die echter geïnteresseerd zijn in het uitvoeren van geavanceerde analyses op specifieke termen en onderwerpen, is een export van metadata in het platform mogelijk. De actie kan gemakkelijk worden uitgevoerd, via de rubriek Volledig zoeken .

De export is gemakkelijk te doen, in 4 eenvoudige stappen:

1. Gebruik de Zoekbalk om een zoekopdracht te starten rond het onderwerp waarvoor u geïnteresseerd bent om de metadata te downloaden.

2. Tik op Enter om Geavanceerd zoekente starten.

3. Druk op de toetsZoeken opslaan.

4. En scroll naar de onderkant van het modale tot u Exporteer zoekresultaten ziet en tik op Download.

De download zal automatisch starten in de vorm van een .csv bestand.

Het is goed om dat te weten:

1. De inhoud wordt geëxporteerd in een .csv-bestand en bevat de titel van verhalen, bijbehorende tags, naam van de auteur, publicatiedatum, alle velden van sjablonen en andere soortgelijke inhoudskenmerken.

2. Voor elke zoekopdracht kunt u tot 3.000 stukjes inhoud exporteren.

3. De uitvoer omvat niet de eigenlijke inhoud van elk verhaal.

4. Deze functie is alleen ingeschakeld voor platformbeheerders.