Ruimte niveau
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als ruimte coördinator of hoger, kunt u de analyses van uw ruimte bekijken door de ruimte instellingen te openen met de drie kleine puntjes zoals hier getoond.

Ruimte Dashboard

Ruimte Dashboard

U vindt een speciaal tabblad in uw ruimte-instellingen. Op deze pagina krijgt u een overzicht van de inhoud, ruimteactiviteit, meest actieve gebruikers en trending content.

De verschillende blokken zijn vergelijkbaar met die voor het Platform Analytics. Alle uitleg is te vinden op hier.