Inhoud delen
Uitnodigen om te lezen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Er zijn verschillende manieren om een gebruiker te triggeren een inhoud op het platform te lezen. Dat heb je:

1. De persoonlijke vermelding

2. De uitzending per e-mail

3. De uitnodiging om te lezen

Een gebruiker of een team uitnodigen om een inhoud te lezen

Uitnodigen om te lezen

Hoewel de eerste twee opties werken, kunnen ze mogelijk ruis veroorzaken in de commentaarsectie of in de mailbox van de persoon. De uitnodiging om te lezen is perfect om iemand of een team uit te nodigen om een inhoud te lezen en erop te reageren zonder de andere gebruikers die de inhoud volgenop de hoogte te brengen. Het is vrij eenvoudig te gebruiken:

1. Zodra de inhoud is gepubliceerd, klik op "Delen"

2. Kies "Uitnodigen om te lezen"

3. Voeg een bericht toe (optioneel)

4. Selecteer de ontvangers: u kunt kiezen tussen het selecteren van specifieke gebruikers of teams of het kiezen van alle leden van de ruimte

5. Klik op "Uitnodigen

Een uitnodiging ontvangen om te lezen

De geselecteerde gebruikers ontvangen een notificatie in hun notificatiecentrum om hen te laten weten dat ze zijn uitgenodigd om een inhoud te lezen.

• U kunt het bereik van uw uitnodigingen tot lezen volgen via de Content Analytics

• Op basis van hun persoonlijke instellingen kunnen zij een melding ontvangen via in-app, e-mail en/of via de mobiele app.

Gepersonaliseerde boodschap bij het versturen van een uitnodiging om te lezen

Wanneer een gebruiker een of meer gebruikers uitnodigt om een verhaal te lezen, kan hij een bericht voor hen personaliseren en meer details geven over de gedeelde kennis. Deze berichten zijn zichtbaar voor gerichte gebruikers voordat ze de Story openen en kunnen worden voorvertoond in e-mail en in-app meldingen. Ze bieden meer context over de gedeelde inhoud en helpen de lezer voorrang te geven aan het al dan niet lezen ervan.

Uitnodigen om in-app bericht te lezen
Uitnodigen om e-mailbericht te lezen