Delen naar web
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Een Story kan gedeeld worden met gebruikers buiten Elium, door het genereren van een publiek toegankelijke weblink. De link wordt met een druk op de knop gemaakt en stelt iedereen in staat de inhoud van een bepaald verhaal te lezen. Deze functie is bijzonder nuttig wanneer een stuk kennis moet worden gedeeld met externe gebruikers (bv. partners, agentschappen, externe consultants of personeel).

Een verhaal delen op het web - de publiekelijk zichtbare link genereren

Gebruik de knop Delen :

1. Klik op 'Delen naar web'. Indien geactiveerd, genereert deze actie de publiekelijk zichtbare link.

2. Klik op "Kopiëren" om de gegenereerde link vast te leggen.

3. Deel het met mensen buiten uw team of organisatie die geen toegang hebben tot Elium.

Delen naar web

Toegang tot een op het web gedeeld verhaal - de inhoud lezen

De ontvangers van de link zullen in staat zijn om de link in elke browser te openen en toegang te krijgen tot alle elementen van de gedeelde Story, met inbegrip van ingesloten bestanden of inhoud in meerdere talen. Zij zullen echter geen toegang hebben tot andere inhoud van het platform, met uitzondering van de gedeelde Story. Bovendien zullen de reacties en commentaren op het verhaal niet zichtbaar zijn voor mensen buiten het platform om de privacy van de gebruikers te beschermen.

Delen naar web

Het is belangrijk om dat te benadrukken:

• Om veiligheidsredenen is het extern delen van inhoud tijdelijk beperkt tot beheerders en ruimtecoördinatoren. Zij kunnen actieve links zien en ze uitschakelen via de Instellingen van het platform.

• Deze functie kan worden uitgeschakeld voor inhoudsgevoelige platforms.

Bekijk in deze korte 45' video het hele proces van het in- en uitschakelen van publieke links voor Verhalen: