Inhoud delen
Kenmerken in ruimtes
Meer dan een week geleden bijgewerkt

🔒 Toestemmingen

Een inhoud in de ruimte is beschikbaar voor ruimte coördinatoren en beheerders

Als beheerder of ruimtecoördinator kunt u één of meer inhouden bovenaan een ruimtepromoten. Deze gepromote inhoud verschijnt op een blauwe achtergrond. Ze blijven bovenaan de ruimte staan totdat u ze handmatig verwijdert.

Homepage promoten

Hoe kan ik een inhoud in de ruimte promoten of laten opvallen?

1. Publiceer de inhoud

2. Klik op Delen

3. Kies Eigenschap in ruimte om te promoten binnen een ruimte

4. Om de gepromote inhoud te verwijderen, selecteer "Un-feature"

Deel